Follow us on Facebook

Monday, July 30, 2012

Salam Sangap-IT Crew semua,

Samsung Beam - Telefon pertama dengan ciri projektor



1. Samsung adalah satu syarikat yang paling menyeksakan manusia di dunia ini... sebab apa?.. Sebab terlalu cepat gajet yang diaorang keluarkan sampai kita pun tak terkejar.

2. Aku masih ingat lagi first time dapat galaxy tab free dari opis aku... riak dia masyallah hanya malaikat yang catit dosa aku jer tahu... kakaka... tapi tak sampai sebulan riak aku nie, samsung keluar pulak galaxy 7.7, lepas tue galaxy 10 dan macam-macam.




3. kali nie tak sampai berapa bulan sejak fenomena samsung note melanda, samsung keluar lagi gajet terbaru siap dengan projektor. Senang nak tengok klip 3gp blue mengikut jurucakap samsung...


4. pesifikasi pula ia didatangkan dengan 7.2Mbps HSDPA data pada 900/1900/2100MHz dan quad-band GSM / EDGE, Bluetooth 3,0, 802.11n WiFi, kamera 8 megapiksel autofokus dengan flash (hadapan VGA) dan rakaman video HD, A -GPS, Radio FM, dan bateri berkuasa 1800 mAh.

5. Korang boleh start shopping pada hujung tahun nie...  Try tengok promo samsung beam nie


6. Untuk aku plak... still maintenance dengan nokia 3310 aku, senang nak baling anjing... sebab area rumah aku banyak anjing... 



Reactions:
Categories:

0 comments:

Post a Comment