Follow us on Facebook

Saturday, October 19, 2013


1. Salam semua pembaca Sangap-it. Korang selalu tak lupa password wifi korang? Tak pun teringin nak tahu senarai wifi password dalam komputer kawan-kawan korang.

2. Kali ini aku nak ajar cari paling senang untuk mendapatkan semula password wifi yang korang lupa.

3. Untuk tujuan ini, korang kenalah donlod softwarenyer di sini bagi windows 32 bit atau di sini bagi windows 64 bit.

4. Korang donlod dan unzip dulu file yang korang dah donlod tadi. Lepas tue korang run software tadi. Secara automatik semua senarai wifi yang dah di save di dalam komputer korang akan ditunjukkan.


5. Lepas tue korang boleh save senarai wifi sebagai txt file. Sekian pelajaran hari ini... semoga berjumpa lagi di lain kali.
Reactions:
Categories:

0 comments:

Post a Comment