Follow us on Facebook

Sunday, January 1, 2012

1. Tahukah korang sistem android mula mendapat tempat di kalangan warga planet bumi ini, atau dalam bahasa kebangsaan nenek aku the earth.

2. Tahukah korang juga ramai yang meng-claim android masih lagi satu sistem pengoperasian yang bebas ancaman siber (konon-kononnya selamat).

3. Tak anda silap... memang betul best guna android layan jaringan so-sialan menggunakan wifi... WALAUBAGAIMANAPUN ianya belum tentu selamat.

4. Kali ini  Sangap-IT Crew ingin memperkenalkan satu perisian yang dipanggil Facesniff yang membolehkan kita skodeng facebook
orang lain yang menggunakan wifi yang sama dengan kita.





5. Facesniff adalah satu perisian di dalam androids yang membolehkan sniff dan memiliki akaun orang lain yang menggunakan wifi yang sama dengan anda.


6.  Apa yang Facesniff mampu hack??  Tue dia bang kat bawah nie banyak wooo

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Amazon
  • Vkontakte
  • Tumblr
  • MySpace
  • Tuenti
  • MeinVZ/StudiVZ
  • Blogger
  • Nasza-Klasa
7. Jom belajar macam mana nak guna k.

a. pertama sekali korang kena ROOT!! android korang. Tak tahu nak ROOT kang saya ajar macam mana nak ROOT.

b. Install FaceNiff-2.1b seperti biasa dan buka. Seperti gambar di bawah, Application locked. Gunakan FaceNiffGen untuk unlock apps ini.









c.  Untuk unlock FaceNiff:  Picit home button dan install FaceNiffGen dan buka. 
**Note: Pastikan FaceNiff masih running pada background semasa untuk unlock.

 

d. Siap untuk register

 

 

e. Facesniff berjaya di unlocked, maksudnya ikut suka hati koranglah nak hack facebook siapa..kalau tak unlocked korang dapat 3 akaun jer.

f. cara nak guna?? Open jer icon Facesniff past tue onkan SSLStrip ON dan START. Past tue kalau kawan ko yang sangap tue... ko dapatlah tgk @ main-main facebook dia... Senang ker kan

 

g. Dah pergi try...  (sesuai digunakan di pejabat) tapi jangan kacau akaun aku sudah.. aku tumbuk muka korang kang.

h. Jumpa lagi di tip yang lain bye..

i. Sepanjang aku guna benda nie... berlambak2 akaun yang aku dapat... yang AHEM-AHEM PUN ADA TAU!! korang nak ker... hahahah mana boleh share... nak buat modal kat bilik air nie.. kakaka.. ok adios

Sangat-IT Crew

p/s: nak software nie cari sendiri k, mana boleh makan suap jer... :-)
Reactions:
Categories:

3 comments: