Follow us on Facebook

Sunday, August 26, 2012



Salam Sangap-IT Crew Semua..

1. Korang semua orang malaysia...kan... Kalau orang malaysia korang mesti suka benda free dan murah kan..

2. Kali ini aku nak share dengan korang.. software Anti Virus Avast Internet Security.

3. So nak bagi korang gumbira.. aku bagi jugak dengan serial key... sampai tahun 2050.. korang boleh guna sampai korang mati... hahaha

4. Nak donlod software avast antivirus tue boleh donlod kat sini

5. Nak donlod key dia (crack) klik sini.. Password nak buka crack dia adalah => ZeNiX 

6. So cara-cara nak install adalah seperti berikut

a. lepas korang dah donlod avast antivirus tue  lepas tue pergi ke > Avast! mainscreen  > klick settings > troubleshooting dan untick box yang ada tulis  "enable avast! self defence module.

b. Run crack yang korang donlod di nombor 5 di atas, restart semua pc korang dan kemudian enable the avast! self defence module balik semula.

7. Korang dah dapatlah anti virus percuma sampai ke anak cucu...

Adios
Reactions:
Categories:

1 comment: