Follow us on Facebook

Sunday, June 24, 2012

Salam Sejahtera Sangap-IT Crew

http://www.byhero.com/uploads/posts_images/4/7/47496/00164c677424777.jpg
Software nak hide ip korang


1. Korang tahu tak pabenda tue IP  Address(Internet Protokol).

2. IP address nie macam alamat umah korang, tapi ini untuk internet jer.

3. Melalui ip nie, orang jahat atau baik boleh trace kat mana korang berada contoh macam aku.

4. Korang yang pandai boleh tahu kat mana kedudukan aku buat blog nie bergantung kepada IP aku.

5. Tapi susahlah korang nak tangkap aku sebab aku pakai orang punya WiFi... YIPPIEEE.

6. Cara paling senang adalah dengan menggunakan software HIDE IP.

7. Software ini akan samarkan ip sebenar korang... kira selamatlah sikit kalau orang nak trace







http://www.filecluster.com/media/screens/29882_t.jpg
8. Korang boleh donlod kat sini

Adios...Sangapians
Reactions:
Categories:

0 comments:

Post a Comment