Follow us on Facebook

Monday, February 13, 2012

Salam Geng Sangap-IT Crew,

1. Hari nie aku nak cerita cara paling sangap untuk hack wifi.

2. Tapi yang nie cuma boleh digunakan untuk crack wifi yang guna WEP (Wired Equivalent Privacy) sahaja.

3. Tak payah jadi bijak pandai nak crack... sangap macam aku pun boleh crack...

4. Caranya adalah dengan menggunakan Beini.

5. Kalau yang tak sangap tue, dia akan gunakan command line untuk crack... tapi yang sangap-sangap macam aku nie kita main click-click ajer ok.

6. Ok, first korang mesti ada cd beini nie.. mana nak dapat korang boleh donlod kat sini.

7. Wifi card korang mesti yang jenis boleh buat monitor mode... yang takleh buat monitor mode tue jangan gatal-gatal nak cuba ok. Confirm tak boleh.

8. Boot cd tue lepas tue... cari icon minidgtk.

9. Klik icon minidgtk, ikut jer arahan dia cara nak crack.

10. Aku tak boleh ajak banyak sangat... korang google la sendiri.. kang ajar banyak-banyak lawan taukey plak korang...


Adios..
Reactions:
Categories:

0 comments:

Post a Comment